Yritys

Viitakosken Puu Oy

Viitakosken Puu Oy on perheyritys, joka valmistaa tilaustyönä ovia ja lasiväliseiniä. Yritys sijaitsee Itä-Suomessa, keskellä maamme parhaita rakennuspuustoalueita. Yrityksellämme on yli 70 vuoden kokemus alalla, ja tänä aikana olemme solmineet monia luotettavia ja pitkäaikaisia asiakassuhteita. Tärkeimpiä asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat rakennusliikkeet, kuten YIT, Skanska, SRV, NCC, Hartela, Peab, Lemminkäinen, Consti ja Inlook.

 Vakaalla ammattitaidolla

Kaikki tuotteemme valmistetaan perinteisiä puusepäntaitoja kunnioittaen. Jokainen työvaihe on ammattitaitoisen puusepän käsissä ja tuotteen laatua valvotaan tarkasti koko valmistusprosessin ajan. Henkilökuntamme vahva ammattitaito ja pitkä kokemus alalla takaavat tuotteidemme kestävyyden ja korkean laadun.

Näkyvää laatua...

Jokainen toimitus tehdään mittatilaustyönä arkkitehtien tarkkojen ohjeiden mukaisesti. Tuotteet valmistetaan laadukkaista kotimaisista raaka-aineista, kuitenkin asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Olemme tottuneet käyttämään erikoisiakin pintamateriaaleja ja pintakäsittelyaineita. Pintakäsittely suoritetaan myös käsityönä, jolloin syntyvää jälkeä voidaan seurata jatkuvasti.

Ja näkymätöntä...

Tuotteidemme laatu ei näy vain ostohetkellä, vaan vuosien päästä siitä. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat olla tyytyväisiä tuotteisiimme vielä vuosien käytön jälkeen. Esim. ovien karmit valmistamme useasta erillisestä kappaleesta. Liimasauma kappaleiden välissä estää puulle ominaisen lievän kierotumisen vuosien myötä.

Myös toimitusaikojen pitävyydestä on tullut yksi kilpailuvalteistamme.

Toiveittesi mukaan

Tuotteidemme yksilöllisyys takaa niiden soveltuvuuden mitä erilaisimpiin kohteisiin. Vaativiin olosuhteisiin voimme valmistaa ovet palonkestävinä (EI30) ja äänieristettyinä (30dB/35dB). Valmistus mittatilaustyönä tekee mahdolliseksi sen, että asiakkaanamme saat juuri sitä, mitä haluat.

Kohteet

Tärkeimpiä kohteita tuotteillamme ovat julkiset rakennukset (sairaalat, koulut, liikekeskukset, hotellit yms.) Helsingin seudulla. Olemme tehneet ovia ja ikkunoita esimerkiksi Keskon, YIT-konsernin, SRV:n, Skanskan ja Neste-yhtymän pääkonttoreihin, Kuopion yliopistolliseen sairaalaan ja Sanoma-taloon

Referenssit-alasivulta pääset katsomaan lisää työkohteitamme.